Avisering

Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Ta emot samtal för att gå med i ett möte

Den här funktionen är tillgänglig för Voice för Google Workspace-konton som hanteras av ditt arbete eller din skola. Logga in på Google Workspace-kontot.

En mötesdeltagare i Google Meet kan bjuda in dig till ett möte genom att ringa ditt Google Voice-nummer. När du svarar på samtalet ansluts du till mötet.

Gå till Lägg till gäster i ett videomöte via telefon för information om vilka gränser som gäller för att gå med i ett möte via telefon.

Mötesinformation som visas för samtalet

Vilken mötesinformation som visas beror på sekretessinställningarna för Google Kalender-händelsen. Om något av följande stämmer visas namnet på mötet i telefonen:

• Ditt Google Voice-nummer finns på samma domän som mötet
  • Du har uttryckligen lagts till som deltagare i mötet

Om möteshändelsens synlighet är inställd på Privat i Kalender ser du inte mötestiteln.

Relaterade ämnen

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret