Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Gesprekken ontvangen om deel te nemen aan een vergadering

Deze functie is beschikbaar in Voice voor Google Workspace-accounts die worden beheerd door je werk of school. Inloggen op je Google Workspace-account

Iemand die deelneemt aan een vergadering in Google Meet, kan je uitnodigen om ook aan de vergadering deel te nemen door je Google Voice-nummer te bellen. Als je het gesprek beantwoordt, neem je automatisch deel aan de vergadering.

Ga naar Gasten per telefoon toevoegen aan een videovergadering voor de limieten die van toepassing zijn op via de telefoon deelnemen aan een vergadering.

Vergaderdetails die worden weergegeven voor het gesprek

De vergaderdetails die worden weergegeven, zijn afhankelijk van de privacyinstellingen van de Google Agenda-afspraak. Als een van de volgende situaties van toepassing is, wordt de titel van de vergadering weergegeven op je telefoon:

• Je Google Voice-nummer bevindt zich in hetzelfde domein als de vergadering.
  • Je bent expliciet als deelnemer toegevoegd aan de vergadering.

Als de zichtbaarheid van de vergadering is ingesteld op Privé in Google Agenda, wordt de titel van de vergadering niet weergegeven.