Modtag opkald for at deltage i et møde

Denne funktion er tilgængelig for Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole. Log ind på din G Suite-konto.

En mødedeltager i Google Hangouts Meet kan invitere dig til at deltage i et møde ved at ringe til dit Google Voice-nummer. Når du besvarer opkaldet, opretter du forbindelse til mødet.

Gå til Føj en person via telefon til et videomøde for at se grænser for at deltage i et møde via telefon.

Mødedetaljer, du ser for opkaldet

De mødetaljer, du ser, afhænger af Google Kalender-begivenhedens privatlivsindstillinger. Hvis et af de følgende udsagn er sande, du kan se mødets titel på din telefon:

• Dit Google Voice-nummer er på samme domæne som mødet
  • Du er specifikt føjet til mødet som deltager

Hvis synligheden af mødebegivenheden er indstillet til Privat i Kalender, kan du ikke se mødets titel.