Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Modtag opkald for at deltage i et møde

Denne funktion er tilgængelig for Voice til Google Workspace-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole. Log ind på din Google Workspace-konto.

En mødedeltager i Google Meet kan invitere dig til at deltage i et møde ved at ringe til dit Google Voice-nummer. Når du besvarer opkaldet, opretter du forbindelse til mødet.

Gå til Føj gæster til et videomøde via telefon for at se begrænsninger ved at deltage i et møde via telefon.

Mødeoplysninger, som vises for opkaldet

De viste mødeoplysninger afhænger af privatlivsindstillingerne for begivenheden i Google Kalender. Hvis et af følgende udsagn er sandt, vises navnet på mødet på din telefon:

• Dit Google Voice-nummer er på samme domæne som mødet
  • Du er specifikt føjet til mødet som deltager

Hvis synligheden af mødebegivenheden er indstillet til Privat i Kalender, vises mødets titel ikke.

Relaterede emner