Konfigurer Voice

Denne artikel er til brugere. Hvis du er administrator, skal du gå til Konfigurer Voice til din organisation.

Log ind på din G Suite-konto for at se oplysninger om en konto til arbejde eller skole.

Med Google Voice får du et gratis telefonnummer til opkald, sms-beskeder og talebeskeder. Du kan bruge apps på smartphones og computere, og du kan knytte dit nummer til et vilkårligt mobil- eller fastnetnummer.

Sørg for, at telefonen er tændt, og du kan modtage sms-beskeder. Vi sender en sms-besked med en kode til din telefon for at tjekke det.

1. Download din Google Voice-app fra Play Butik på din Android-enhed, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  3. Log ind på din Google-konto.
  4. Tryk på Fortsæt for at acceptere vilkår og betingelser.
  5. Tryk på Søg for at vælge dit Voice-nummer.
    • Find et nummer ved at søge efter by eller områdenummer. Voice tilbyder ikke 1-800-numre.
    • Hvis der ikke er nogen tilgængelige numre i det ønskede område, kan du prøve et sted i nærheden.
  6. Tryk på Vælg ved siden af ​​det ønskede nummer. Følg vejledningen.

Når du har konfigureret Voice, kan du tilknytte et andet telefonnummer. Få flere oplysninger om at konfigurere telefoner.