Gør krav på dit Voice-nummer igen

Denne funktion er ikke tilgængelig for Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole. Få flere oplysninger

Hvis dit Google Voice-nummer er blevet fjernet fra din konto, kan du tilføje det igen. Voice-numre skal tilføjes igen inden for 30 dage.

Få dit nummer tilbage

Der er gjort krav på dit tilknyttede nummer
Hvis der er gjort krav på dit tilknyttede nummer, betyder det, at du eller en anden bruger det pågældende nummer med en anden Voice-konto. Hvis du stadig ejer det tilknyttede nummer, kan du føje det tilbage til den Voice-konto, hvor du vil bruge det.
  1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Nyt tilknyttet nummer under Tilknyttede numre.
  4. Angiv telefonnummeret for at tilknytte det.
  5. Voice genererer en 6-cifret kode for at bekræfte dit nummer:
    • Hvis det er et mobilnummer, kan du klikke på Send kode, og så sender Voice koden i en sms til telefonen.
    • Hvis det er et fastnetnummer, kan du klikke på linket Bekræft via telefon og derefter trykke på Ring. Voice ringer til telefonnummeret og oplyser dig om koden.
  6. Angiv koden, og klik derefter på Bekræft.
    Hvis nummeret bruges af en anden konto, får du en besked om, hvorvidt du vil gøre krav på den.
  7. Klik på Gør krav.
    Nummeret tilknyttes din konto igen.
Der er gjort krav på dit Google Voice-nummer igen
Du får en advarsel om, at dit Voice-nummer fjernes fra din konto. Du kan også se "dato for fjernelse", som er den dato, hvor der bliver gjort krav på nummeret.
Der er blevet gjort krav på nummeret igen, fordi du ikke har brugt dit Voice-nummer i lang tid.

Behold dit nummer, før det fjernes

Hvis du ikke vil miste dit nummer, skal du udføre en af de følgende handlinger inden datoen for fjernelse:
  • Foretag eller modtag et opkald med dit Voice-nummer
  • Send eller modtag en sms-besked med dit Voice-nummer
  • Åbn Voice-appen på din mobilenhed

Få dit nummer tilbage, efter at det er fjernet

Når dit nummer er fjernet, findes dine beskeder stadig på din Voice-konto, men du kan ikke se dine opkald eller sms-beskeder.
Efter datoen for fjernelse har du 30 dage, hvor du kan få dit Voice-nummer tilbage.
  1. Gå til voice.google.com på din computer.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Acceptér servicevilkårene og privatlivspolitikken.
  4. Find et nummer ved at søge efter by eller områdenummer.
  5. Klik på Vælg ud for dit nummer. Følg vejledningen.
Hvis du ikke kan se dit nummer i søgeresultaterne, skal du sørge for, at du er logget ind på den Google-konto, som nummeret var tilknyttet før.