Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Ring Google Voice för att lyssna av röstbrevlådan

Obs! Den här funktionen fungerar på olika sätt beroende på vilken kontotyp du har. Läs mer om kontotyper i Google Voice.

Du kan ringa ditt Google Voice-nummer för att lyssna av röstbrevlådan eller ringa ett samtal. Om du vill få åtkomst till röstbrevlådan måste du först konfigurera en pinkod till röstbrevlådan.

Om du vill veta mer om att lyssna av röstbrevlådan i Google Voice-appen går du till Lyssna av röstbrevlådan i Google Voice.

Ange pinkod till röstbrevlådan

1. Öppna voice.google.com.
  2. Klicka på Inställningar följt av Konto längst upp till höger.
  3. Bläddra till Röstbrevlåda och aktivera Ring för att lyssna av röstbrevlådan.
  4. Ange en pinkod.
  5. Klicka på Spara.

Lyssna av röstbrevlådan med Google Voice

När Ring för att lyssna av röstbrevlådan har aktiverats:

1. Ring ditt Google Voice-nummer.
  2. Om du vill få meddelanden i röstbrevlådan trycker du på stjärna (*) när hälsningsmeddelandet börjar.
    Tips! Om du vill spela upp hälsningsmeddelandet direkt vid samtal till ditt Google Voice-nummer anger du en samtalsregel för numret i Anpassad vidarekoppling av samtal.
  3. Följ menyanvisningarna.
  4. Ange din pinkod.
  5. Tryck på fyrkant (#).
  6. Tryck på 1 för att lyssna av röstbrevlådan.