Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Google Voice bellen om je voicemail te checken

Belangrijk: Hoe deze functie werkt, hangt af van het type account dat je hebt. Meer informatie over accounttypen voor Google Voice

Vanaf je telefoon kun je je Google Voice-nummer bellen om je voicemail te checken of een gesprek te starten. Als je je voicemail wilt openen, moet je eerst een voicemailpincode instellen.

Ga naar Je voicemail beluisteren in Google Voice voor meer informatie over hoe je je voicemail checkt via de Google Voice-app.

Een pincode voor je voicemail instellen

1. Ga naar voice.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen  en dan Account.
  3. Scroll naar Voicemail en zet Bellen om te luisteren aan.
  4. Stel een pincode in.
  5. Klik op Opslaan.

Voicemail beluisteren met Google Voice

Als Bellen om te luisteren aanstaat:

1. Bel je Google Voice-nummer.
  2. Als je de prompts voor het voicemailmenu wilt krijgen, druk je op het sterretje (*) als je voicemailbegroeting begint.
    Tip: Als je je voicemailbegroeting meteen wilt afspelen als je je Google Voice-nummer belt, stel je een belregel voor je nummer in via Aangepaste gespreksdoorschakeling.
  3. Volg de menuprompts.
  4. Geef je pincode op.
  5. Druk op het hekje (#).
  6. Druk op 1 om je voicemail te beluisteren.