Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Arkivér eller slet sms-beskeder, opkald eller talebeskeder

Du kan skjule beskeder og samtaler eller slette dem fra Google Voice.

I forbindelse med Voice til Google Workspace-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole, er afsendelse af sms-beskeder kun tilgængelig i USA.

Arkivér sms-samtaler, opkald eller talebeskeder

Du kan arkivere sms-samtaler, opkald eller talebeskeder fra din Google Voice-indbakke uden at slette dem. Hvis en person svarer i en sms-samtale, du har arkiveret, vises beskederne igen i din indbakke.

1. Gå til Google Voice.
  2. Til venstre skal du åbne fanen Beskeder Fanen Beskeder, Opkald Fanen Opkald eller Talebesked Fanen Talebeskeder.
  3. Klik på avataren ud for hvert af de elementer, du vil arkivere. Du kan vælge flere elementer ad gangen.
  4. Klik på Arkivér øverst på listen.

Gendan arkiverede sms-samtaler, opkald eller talebeskeder

1. Go to Google Voice.
  2. In the top left, click Main Menu og så Archive.
  3. Next to items you want to restore, click each avatar to select it. You can select multiple items at once.
  4. At the top of the list, click Restore .

Slet sms-samtaler, opkald eller talebeskeder

Når du har slettet samtaler, opkald eller talebeskeder fra Google Voice, kan du ikke få adgang til dem igen. De er muligvis gemt på dine enheder eller på de enheder, du har kontaktet.

Vigtigt! Du skal slette hver samtale individuelt.

1. Gå til Google Voice.
  2. Til venstre skal du åbne fanen Beskeder Fanen Beskeder, Opkald Fanen Opkald eller Talebesked Fanen Talebeskeder.
  3. Klik på avataren ud for hvert element, du vil slette. Du kan vælge flere opkald eller talebeskeder ad gangen.
  4. Sådan sletter du opkald eller talebeskeder: Øverst på listen skal du klikke på Slet og så Slet.
    Sådan sletter du tekstsamtaler: Til højre for det udvidede vindue skal du klikke på Flere valgmuligheder Mereog så Slet og så Slet.

Slet sms-beskeder

Når du har slettet en sms-besked fra Google Voice, kan du ikke se den igen. Beskeden er muligvis gemt på dine enheder eller på de enheder, du har sendt den til.

Slet en besked

1. Gå til Google Voice.
  2. Klik på fanen Beskeder Fanen Beskeder til venstre.
  3. Klik på samtalen.
  4. I det udvidede vindue skal du ud for den besked, du vil slette, klikke på Valgmuligheder Mere og så Slet og så Slet.

Vigtigt! Hvis du bruger en Google Voice-konto til arbejde eller skole, har du muligvis ikke denne funktion.

Slet flere beskeder

1. Gå til Google Voice.
  2. Klik på fanen Beskeder Fanen Beskeder til venstre.
  3. Klik på samtalen.
  4. Hold Shift-tasten nede, og klik på de beskeder, du vil slette.
  5. Øverst til højre i det udvidede vindue skal du klikke på Slet Sletog så Slet.

Slet opkaldshistorik

Du kan slette alle opkald fra din opkaldshistorik på én gang.

1. Gå til Google Voice.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Opkald til venstre.
  4. Klik på Fjern ud for "Fjern opkaldshistorik".
  5. Klik på Fjern i feltet ud for "Jeg forstår".

Vigtigt!

• Hvis du sletter opkaldshistorik, fjernes alle tidligere opkald. Dette kan tage op til 2 dage.
  • Hvis du bruger Voice-appen på en mobilenhed eller computer, skal du muligvis genstarte appen for at vise din opdaterede opkaldshistorik.
  • Optagelser af opkald gemmes muligvis stadig i faktureringsøjemed i henhold til lovgivningen; som anmodet om af Google Workspace-administratorer eller som beskrevet i servicevilkårene for Google Voice.