Arkivér eller slet sms-beskeder, opkald eller talebeskeder

Du kan skjule beskeder og samtaler eller slette dem fra Google Voice.

I forbindelse med Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole, er afsendelse af sms-beskeder kun tilgængelig i USA.

Arkivér sms-samtaler, opkald eller talebeskeder

Du kan skjule en samtale fra din indbakke uden at slette den. Hvis en person svarer i en samtale, du har arkiveret, vises beskederne igen i din indbakke.

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Åbn fanen Beskeder Fanen Beskeder, Opkald Fanen Opkald eller Talebeskeder Fanen Talebeskeder.
  3. Hold nede på samtalen, opkaldet eller talebeskeden, du vil skjule.
    Valgfrit: Du kan skjule adskillige elementer ved at holde nede på første samtale, opkald eller talebesked og derefter trykke på de resterende.
  4. Tryk på Arkivér Arkivér øverst i højre hjørne.

Få arkiverede sms-samtaler, opkald eller talebeskeder tilbage

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu og så Arkiv.
  3. Tryk og hold nede på samtalen, opkaldet eller talebeskeden, du vil have tilbage.
    Valgfrit: Du kan få adskillige arkiverede samtaler, opkalder eller talebeskeder tilbage ved at holde nede på første samtale, opkald eller talebesked og derefter trykke på de resterende.
  4. Tryk på Fjern fra arkiv Annuller arkivering øverst i højre hjørne.

Slet en sms-samtale, et opkald eller entalebesked

Når du har slettet en sms-samtale, et opkald eller en talebesked, er det en permanent handling.

Vigtigt! Du kan ikke slette adskillige sms-samtaler, opkald eller talebeskeder på én gang. Du er nødt til at slette hver post enkeltvis.

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Åbn fanen Beskeder Fanen Beskeder, Opkald Fanen Opkald eller Talebeskeder Fanen Talebeskeder.
  3. Tryk på samtalen, opkaldet eller talebeskeden, du vil fjerne.
  4. Tryk på Mere Mere og så Slet.
  5. Klik på feltet Jeg forstår for at bekræfte, og klik derefter på Slet.

Slet sms-beskeder

Når du har slettet en sms-besked, kan du ikke se den igen, men den vises muligvis på enhederne tilhørende de personer, du har chattet med.

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Åbn fanen Beskeder Fanen Beskeder.
  3. Tryk på samtalen.
  4. Hold nede på den besked, du vil fjerne.
    Valgfrit: Hvis du vil fjerne adskillige beskeder, skal du holde nede på den første besked og derefter trykke på resten af beskederne.
  5. Tryk på Slet Slet øverst i højre hjørne.
  6. Tryk på Slet for at bekræfte.