Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Uppgradera från äldre Google Voice (endast röstbrevlåda)

Obs! Den här funktionen fungerar på olika sätt beroende på vilken kontotyp du har. Läs mer om kontotyper i Google Voice.
Den äldre versionen av Google Voice med enbart röstbrevlåda är inte tillgänglig för nya konton. Läs om hur du konfigurerar ett fullständigt Google Voice-konto.

Uppgradera till ett fullständigt Google Voice-konto

Kontrollera att mobilen är på och kan ta emot sms. Vi verifierar genom att skicka ett sms till din mobil med en kod.
  1. Öppna Google Voice-appen  på Android-enheten.
  2. Logga in med Google-kontot.
  3. Välj att uppgradera till ett fullständigt konto:
    • När du öppnar Google Voice blir du ombedd att skaffa ett Google Voice-nummer. Tryck på Kom igång.
    • Tryck på menyn följt av Inställningar uppe till vänster om du inte får något meddelande. Tryck på Välj bredvid Skaffa ett Google Voice-nummer.
  4. Tryck på Sök om du vill välja Google-nummer.
  5. Sök efter stad eller landsnummer för att hitta ett Google Voice-nummer. Google Voice erbjuder inte 1-800 nummer.
    • Om det inte finns några nummer tillgängliga i det område du vill ha försöker du med en plats i närheten.
  6. Tryck på Välj bredvid numret du vill ha. Följ sedan anvisningarna på skärmen.

Tips! Om du har vidarekopplat samtal från telefonen till röstbrevlådan för Google Voice behöver du uppdatera operatörsinställningarna om du vill använda ditt nya Google Voice-nummer. Eftersom stegen för att konfigurera vidarekoppling av operatörssamtal varierar beroende på operatör behöver du kontakta operatören för mer information.

Relaterade ämnen