Opgrader fra det forældede Google Voice (kun telefonsvarer)

Denne funktion er ikke tilgængelig for Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole. Få flere oplysninger

Det forældede Google Voice, der kun er med telefonsvarer, er ikke tilgængeligt for nye konti. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer en komplet Voice-konto.

Hvis du allerede har en forældet Google Voice-konto, kan du fortsætte med at bruge den eller opgradere den til en komplet konto.

Opgradering til en komplet Google Voice-konto

Sørg for, at telefonen er tændt og kan modtage sms-beskeder. Vi sender en sms-besked med en kode til din telefon for at bekræfte det.

1. Åbn appen Google Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Log ind med din Google-konto.
  3. Vælg at opgradere til en komplet konto:
    • Når du åbner Google Voice, bliver du bedt om at få et Google Voice-nummer. Tryk på Kom godt i gang.
    • Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne, hvis du ikke kan se en prompt og så Indstillinger. Tryk på Vælg ud for "Få et Google Voice-nummer".
  4. Tryk på Søg for at vælge dit Google-nummer.
  5. Find et Google Voice-nummer ved at søge efter by eller områdenummer. Google Voice tilbyder ikke 1-800-numre.
    • Hvis der ikke er nogen tilgængelige numre i det ønskede område, kan du prøve et sted i nærheden.
  6. Tryk på Vælg ved siden af ​​det ønskede nummer. Følg derefter vejledningen på skærmen.

Stop med at bruge det forældede Google Voice (kun telefonsvarer)

Brug en computer til at deaktivere telefonsvareren og fjerne tilknytningen af det forældede Google Voice.

1. Åbn Google Voice på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Forældet version af Google Voice. Google Voice ser anderledes ud, men du er havnet det rigtige sted.
  3. Åbn Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne og så Indstillinger.
  4. Klik på fanen "Telefoner".
  5. Klik på Deaktiverer Google-telefonsvarer på denne telefon under din viderestillende telefon.
  6. Følg vejledningen for at deaktivere Google-telefonsvareren. Vejledningen varierer afhængigt af dit mobilselskab.
  7. Klik på Slet under din viderestillende telefon.

Hvis du har slettet din Google-konto uden at deaktivere Google-telefonsvareren, skal du ringe til dit mobilselskab. Bed dem om at fjerne "betinget viderestilling af opkald" fra din konto.