Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Hitta ditt nummer eller användarnamn för Google Voice

Om du inte kommer ihåg ditt Google Voice-nummer kan du logga in för att hitta det. Om du inte kommer ihåg ditt användarnamn kan du använda ditt nummer för att återställa det.

Hitta ditt Google Voice-nummer

1. Öppna voice.google.com på datorn.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Klicka på Inställningar uppe till höger.
  4. Numret som anges under Konto är ditt Voice-nummer.

Om inget Voice-nummer visas betyder det att Voice inte har konfigurerats för detta Google-konto.

• Om du har ett annat konto med Voice loggar du in på detta konto. Läs mer
    • Om du vill lägga till Voice i ett personligt konto klickar du på Välj.
    • Om du vill lägga till Voice i ett jobb- eller skolkonto kontaktar du administratören.