Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Je Google Voice-nummer of gebruikersnaam vinden

Als je je Google Voice-nummer niet meer weet, kun je het terugvinden door in te loggen. Als je je gebruikersnaam niet meer weet, kun je je nummer gebruiken om je gebruikersnaam te herstellen.

Je Google Voice-nummer zoeken

1. Ga op een computer naar voice.google.com.
  2. Log in op uw Google-account.
  3. Klik rechtsboven op Instellingen .
  4. Het nummer onder Account is uw Voice-nummer.

Als er geen Voice-nummer wordt weergegeven, betekent dit dat Voice niet is ingesteld voor dit Google-account.

• Als u een ander account heeft met Voice, logt u in op dat account. Meer informatie
    • Als u Voice aan een persoonlijk account wilt toevoegen, klikt u op Kiezen.
    • Als u Voice aan een werk- of schoolaccount wilt toevoegen, neemt u contact op met uw beheerder.