Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Optag opkald

Vigtigt! Denne funktion fungerer forskelligt, afhængigt af hvilken type konto du har. Få flere oplysninger om Google Voice-kontotyper.

Bemærk! Optagelse af opkald uden samtykke fra alle samtaledeltagere er muligvis ikke lovligt i visse jurisdiktioner.

Administrerede Google Workspace-konti

Hvis du har en Google Workspace-konto, der administreres af dit arbejde eller din skole, skal du have den relevante Google Voice-licens for at optage telefonopkald.

Optagelse on-demand

1. Tryk på Optag, når du er klar.
  2. Voice afspiller en meddelelse til alle deltagere om, at optagelsen er startet.
  3. Tryk på Stop optagelse for at stoppe optagelsen.
  4. Voice afspiller en meddelelse til alle deltagere om, at optagelsen er stoppet.
    • Det stopper også optagelsen, hvis du lægger på.

Automatisk optagelse

Hvis din Google Workspace-administrator har indstillet alle opkald til optagelse, afspiller Voice en meddelelse til alle deltagere om, at optagelsen er startet, i begyndelsen af opkaldet.

Personlige Google-konti

Hvis du har en personlig Google-konto, som ikke er en del af Google Workspace, der administreres af dit arbejde eller din skole, kan du optage et indgående opkald ved hjælp af numrene på din telefons opkaldstastatur.

Start med at aktivere Voice-opkaldsindstillinger:
  1. Åbn appen Voice på din Android-enhed.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Aktivér Optagelse af indgående opkald under Opkald.
Optag et opkald

Bemærk! Alle deltagere skal være i opkaldet, før du kan starte optagelsen.

1. Besvar et opkald til dit Google Voice-nummer.
  2. Tryk på 4 for at starte optagelsen. Alle deltagere hører en besked om, at optagelsen er begyndt.
  3. Tryk på 4 for at stoppe optagelsen. Alle deltagere hører en besked om, at optagelsen er slut.
    • Det slutter også optagelsen, hvis du lægger på.

Du kan finde dine optagelser på fanen Opkald. Optagelser kan downloades til din computer via menuen i slutningen af optagelsesregistreringen.