Gesprekken opnemen of van telefoon wisselen tijdens een gesprek

Deze functie is niet beschikbaar voor Voice voor Google Workspace-accounts die worden beheerd door uw werk of school. Meer informatie over accounttypen voor Google Voice

Tijdens een Google Voice-gesprek kun je een geluidsopname van het gesprek maken of van telefoon wisselen.

Opmerking: Gesprekken opnemen zonder toestemming van alle gesprekspartners is in sommige rechtsgebieden niet legaal.

Schakel eerst de belopties van Voice in:
  1. Open de Voice-app "" op je Android-apparaat.
  2. Tik linksboven op Menu "" and then Instellingen.
  3. Schakel bij Gesprekken de optie Opties voor inkomende gesprekken in.
Een gesprek opnemen

Opmerking: Alle deelnemers moeten aanwezig zijn in het gesprek voordat je de opname kunt starten.

1. Neem op wanneer je Google Voice-nummer wordt gebeld.
  2. Tik op 4 om de opname te starten. Alle deelnemers horen een mededeling dat de opname is gestart.
  3. Tik op 4 om de opname te beëindigen. Alle deelnemers horen een mededeling dat de opname is beëindigd.
    • De opname wordt ook beëindigd wanneer er wordt opgehangen.

Je kunt je opnamen vinden op het tabblad Voicemail.

Tijdens een gesprek van telefoon wisselen
  1. Neem op wanneer je Google Voice-nummer wordt gebeld.
  2. Tik op het sterretje (*). De andere telefoons die zijn ingesteld om je Google Voice-gesprekken te beantwoorden, gaan over.
  3. Neem het gesprek op met de telefoon die je wilt gebruiken.