Optag opkald, eller skift telefon under et opkald

Denne funktion er ikke tilgængelig for Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole. Få flere oplysninger

Under et Google Voice-opkald kan du optage samtalen eller skifte telefon.

Bemærk! Optagelse af opkald uden samtykke fra alle samtaledeltagere er muligvis ikke lovligt i visse jurisdiktioner.

Start med at aktivere Voice-opkaldsindstillinger:
  1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger.
  3. Aktivér Valgmuligheder for indgående opkald under Opkald.
Optag et opkald

Bemærk! Alle deltagere skal være i opkaldet, før du kan starte optagelsen.

1. Besvar et opkald til dit Google Voice-nummer.
  2. Tryk på 4 for at starte optagelsen. Alle deltagere hører en besked om, at optagelsen er begyndt.
  3. Tryk på 4 for at stoppe optagelsen. Alle deltagere hører en besked om, at optagelsen er slut.
    • Det slutter også optagelsen, hvis du lægger på.

Du kan finde dine optagelser på fanen Talebeskeder.

Skift telefon under et opkald
  1. Besvar et opkald til dit Google Voice-nummer.
  2. Tryk på stjerne (*). De andre telefoner, der er konfigureret til at modtage dine Google Voice-opkald, ringer.
  3. Besvar opkaldet på den telefon, du vil bruge.