Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Installera Google Voice

Den här artikeln är avsedd för användare. Om du är administratör går du till Konfigurera Voice för organisationen.

Google Voice ger dig ett telefonnummer för samtal, sms och röstmeddelanden. Du kan använda det här numret för att ringa nationella och internationella samtal i webbläsaren och på mobila enheter. Om du bor i USA kan du välja ett eget nummer.

Förutom att använda Google Voice för samtal, sms och röstmeddelanden kan du även göra följande:

• Läsa transkriptioner av röstmeddelanden i inkorgen och söka i dem som i e-post.
  • Anpassa hälsningsmeddelanden.
  • Ringa internationella samtal till låga priser.
  • Få skydd mot spamsamtal och spammeddelanden.
  • Blockera oönskade uppringare.
  • Förhandsgranska samtal innan du svarar.

Google Voice sparar och behandlar information om dina samtal, sms och röstmeddelanden.

Registrera dig för Google Voice och få ditt nummer

Viktigt! Google Voice erbjuder inte 1-800 nummer.

Kontrollera att mobilen är på och kan ta emot sms. Vi skickar en kod till dig för att kontrollera.

1. Ladda ned Google Voice-appen.
  2. Öppna Voice-appen .
  3. Logga in på ditt konto.
  4. Läs användarvillkoren och integritetspolicyn och sedan tryck på Fortsätt.
  5. Tryck på Sök för att välja Google Voice-nummer.
  • Du kan söka per ort eller riktnummer. Om det inte finns några tillgängliga nummer kan du prova en ort eller ett riktnummer i närheten.
  1. Tryck på Välj bredvid numret du vill ha.
  2. Följ anvisningarna.

När du har konfigurerat Google Voice kan du länka ett annat mobilnummer. Läs mer om att konfigurera telefoner.

Kostnad och tillgänglighet

• När du ringer från USA är nästan alla Google Voice-samtal till USA och Kanada gratis.
  • Vissa samtal till specifika telefonnummer i USA och Kanada kostar 1 cent per minut (USD).
  • Samtal utanför USA sker till angivna priser.