Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

De voordelen van Google Voice voor bedrijven

Er zijn veel functies in Google Voice die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor je bedrijf. Een zakelijk account is vaak beter geschikt voor je werkdag dan een persoonlijk account. Functievergelijking per accounttype

Meer informatie over wie in aanmerking komt voor een aangepast Google Voice-telefoonnummer

Als je in een van deze landen woont, kun je aangepaste telefoonnummers voor je bedrijf krijgen:

• België
  • Canada
  • Denemarken
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Ierland
  • Italië
  • Nederland
  • Portugal
  • Spanje
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten

Meer informatie over functies van Google Voice voor bedrijven

Als je je abonneert op Google Workspace, krijg je toegang tot deze Google Voice-functies:

• Automatische assistenten: Je kunt een menusysteem instellen om bellers door te verbinden met de juiste persoon of afdeling in je organisatie.
  • Gesprek doorverbinden: Je kunt een gesprek doorverbinden naar een ander nummer vanaf je computer of mobiele apparaat.
  • Integratie met Google Agenda en Google Meet: Je kunt Google Voice gebruiken met andere Google-apps. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen gesprekken rechtstreeks naar je voicemail te sturen als je in Agenda aangeeft dat je afwezig bent.
  • Eigendom van telefoonnummers: Als werknemers het bedrijf verlaten, blijven hun telefoonnummers bij het bedrijf.
  • Belgroepen: Belgroepen zijn beschikbaar voor organisaties die deelnemen aan het bètaprogramma. Met belgroepen kunnen leden van je organisatie gesprekken beantwoorden via 1 Google Voice-telefoonnummer.
  • Voicemailtranscriptie: Er wordt automatisch een transcript van je voicemails gemaakt in Google Voice.

Meer informatie over functies van Google Voice voor bedrijven

Meer informatie over Google Workspace-abonnementen

Belangrijk: Als je de Google Voice-functies wilt gebruiken, abonneer je je op Google Voice voor bedrijven (vanaf $ 10 per gebruiker per maand) en op Google Workspace.

Google Workspace begint vanaf $ 6 per gebruiker per maand en bevat het volgende:

• Een Gmail-account zonder advertenties dat de domeinnaam van je bedrijf gebruikt (zoals susan@example.com)
  • Eigendom van werknemersaccounts
  • Dag en nacht support via telefoon, e-mail en chat
  • Tot onbeperkte opslagruimte voor Gmail en Google Drive
  • Beheer van mobiele apparaten
  • Geavanceerde beveiliging en beheerfuncties

Gerelateerde bronnen

Over Google Voice-accounttypen