Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Find og ret problemer med opkaldskvaliteten i Google Voice

Du kan bruge Google Voice til at foretage og modtage telefonopkald og sms-beskeder på din mobilenhed og computer.

Dårlig opkaldskvalitet – f.eks. problemer med at høre opkald eller med opkald, der ikke ringer – bunder i problemer, der relaterer sig til:

• Dine lydenheder
  • Browserindstillinger på din computer
  • Dine indstillinger for mobilappen
  • VPN (virtuelt privat netværk)
  • Sikkerhedssoftware
  • Internettet

Tjek dine internetindstillinger

• Hvis det er muligt, skal du bruge et Ethernet-kabel for at få en bedre internetforbindelse.
  • Test din internethastighed for at sikre, at der er nok båndbredde. Optimer dit netværk til Google Voice for at styrke båndbredden.
  • Hvis du er i nærheden af din router, skal du bruge 5 GHz-Wi-Fi-bånd i stedet for 2,4 GHz-bånd.
  • Hvis du ikke er i nærheden af din router, eller hvis der er forhindringer i form af f.eks. vægge mellem din router og din enhed, er 2,4 GHz-bånd mere effektivt.
  • Undgå firewalls eller sikkerhedsenheder til Google Voice-opkald. Enheder, der undersøger eller ændrer Google Voice-opkald, kan forstyrre opkald. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Optimer dit netværk til Google Voice.
  • Hvis du ringer fra en mobilenhed, skal du bruge din netværksudbyder i stedet for internettet til at foretage opkald. Konfigurer telefoner for at foretage og modtage opkald.

Tjek dine VPN-indstillinger

1. Deaktiver dit VPN.
  2. Foretag et Google Voice-opkald.
  3. Hvis opkaldskvaliteten er løst, skal du deaktivere dit VPN, før du foretager Google Voice-opkald efterfølgende.

Tip! Du kan også bede din VPN-udbyder om at ændre dine indstillinger, så dine Google Voice-opkald tilsidesætter VPN-forbindelsen.

Fejlfinding af Google Voice på en computer

Vigtigt! Google Voice-opkald på computere understøttes kun med de nyeste versioner af Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge og Safari.

Tjek dine lydenheder

• Sørg for, at du bruger den rigtige mikrofon eller de rigtige højttalere. Få flere oplysninger om, hvordan du skifter din mikrofon eller dine højttalere.
  • Sørg for, at headsetfirmware er opdateret. Gå til producentens website for at få flere oplysninger.
  • Tjek dine lydindstillinger, og sørg for, at der ikke er anden software, der har eksklusiv adgang til din højttaler, din mikrofon eller dit headset.
  • Andre programmer kan blokere Google Voice på din enhed.

Tjek din computers sikkerhedssoftware

• Hvis din computer har sikkerhedssoftware, skal du gennemgå tilladelsesindstillingerne for Google Voice og din internetbrowser.
  • Sørg for, at HTML5, WebRTC, JavaScript og eventuelle [*.]google.com-cookies ikke er blokerede.

Tjek dine indstillinger for mikrofon- og lydnotifikationer i Chrome

1. Gå til voice.google.com.
  2. Klik på hængelåsen Lås ud for adresselinjen.
  3. Vælg "Tillad" ud for "Mikrofon" i rullemenuen.
  4. Vælg "Tillad" i rullemenuen ud for "Notifikationer".

Tjek dine indstillinger for mikrofon, ringetone og højttaler i Google Voice

1. Gå til voice.google.com.
  2. Klik på Lydindstillinger  øverst til højre.
  3. Vælg de enheder, du vil bruge til Mikrofon, Ringer og Højttalere.
Valgfrit: Du kan klikke på "Test" for at teste dine indstillinger for Mikrofon, Ringer og Højttalere.

Find og ret fejl i opkald, der ikke ringer

Sørg for, at din computer kan modtage opkald

1. Gå til voice.google.com.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Opkald til venstre.
  4. Aktivér Web under "Mine enheder".

Deaktiver "Forstyr ikke"

1. Gå til voice.google.com.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Klik på Forstyr ikke til venstre.
  4. Deaktiver Forstyr ikke.

Tillad "Lyd" via din internetbrowser

Chrome

1. Indsæt chrome://settings/content/sound i adresselinjen.
  2. Aktivér Tillad, at websites afspiller lyd.
  3. Klik derefter på Tilføj ud for "Tillad".
  4. Skriv voice.google.com i pop op-vinduet.
  5. Klik på Tilføj.

Firefox

1. Gå til voice.google.com.
  2. Klik på hængelåsen Lås til venstre for en webadresse.
  3. Klik på Vis detaljer om forbindelse efterfulgt af.
  4. Klik på Mere information.
  5. Klik på fanen Tilladelser.
  6. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Brug standard" under "Automatisk afspilning".
  7. Klik på Tillad lyd og video.

Safari

1. Gå til voice.google.com.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på Safari efterfulgt af Indstillinger for dette websted.
  3. Vælg Tillad al automatisk afspilning ud for "Automatisk afspilning".

Andre trin til at finde og rette fejl

Fejlfinding af ubesvarede eller mistede opkald

Din mobiltelefons telefonsvarer besvarer muligvis opkaldet. Sådan forhindrer du dette:

Tip! Du kan tjekke din Google Voice-spammappe ved at gå til menuen Menuefterfulgt af Spam. Hvis nummeret er blokeret, skal du fjerne blokeringen af nummeret.