Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Find og ret problemer med opkaldskvaliteten i Google Voice

Du kan bruge Google Voice til at foretage og modtage telefonopkald og sms-beskeder på din mobilenhed og computer.

Dårlig opkaldskvalitet – f.eks. problemer med at høre opkald eller med opkald, der ikke ringer – bunder i problemer, der relaterer sig til:

• Dine lydenheder
  • Browserindstillinger på din computer
  • Dine indstillinger for mobilappen
  • VPN (virtuelt privat netværk)
  • Sikkerhedssoftware
  • Internettet

Tjek dine internetindstillinger

• Hvis det er muligt, skal du bruge et Ethernet-kabel for at få en bedre internetforbindelse.
  • Test din internethastighed for at sikre, at der er nok båndbredde. Optimer dit netværk til Google Voice for at styrke båndbredden.
  • Hvis du er i nærheden af din router, skal du bruge 5 GHz-Wi-Fi-bånd i stedet for 2,4 GHz-bånd.
  • Hvis du ikke er i nærheden af din router, eller hvis der er forhindringer i form af f.eks. vægge mellem din router og din enhed, er 2,4 GHz-bånd mere effektivt.
  • Undgå firewalls eller sikkerhedsenheder til Google Voice-opkald. Enheder, der undersøger eller ændrer Google Voice-opkald, kan forstyrre opkald. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Optimer dit netværk til Google Voice.
  • Hvis du ringer fra en mobilenhed, skal du bruge din netværksudbyder i stedet for internettet til at foretage opkald. Konfigurer telefoner for at foretage og modtage opkald.

Tjek dine VPN-indstillinger

1. Deaktiver dit VPN.
  2. Foretag et Google Voice-opkald.
  3. Hvis opkaldskvaliteten er løst, skal du deaktivere dit VPN, før du foretager Google Voice-opkald efterfølgende.

Tip! Du kan også bede din VPN-udbyder om at ændre dine indstillinger, så dine Google Voice-opkald tilsidesætter VPN-forbindelsen.

Sørg for, at det er muligt for din enhed at modtage opkald

1. Åbn appen Voice .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu efterfulgt af Indstillinger.
  3. Tryk på Valgmuligheder for indgående opkald under "Opkald".
  4. Aktivér de enheder, hvor du vil modtage opkald, under "Mine enheder".

Deaktiver Forstyr ikke på din telefon og i Voice-appen

• Deaktiver Forstyr ikke i indstillingerne på din telefon.
  • Åbn appen Voice .
  • Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu efterfulgt af Indstillinger.
  • Deaktiver Forstyr ikke under "Forstyr ikke".

Tillad Google Voice-notifikationer, når Fokustilstanden er aktiveret i iOS

Fokustilstand blokerer muligvis notifikationer for:

• Beskeder (sms)
  • Ubesvarede opkald
  • Talebeskeder
  1. På din iPhone eller iPad skal du gå til Indstillinger efterfulgt af Fokus.
  2. Vælg dit fokus.
  3. Under Tilladte notifikationer skal du vælgeApps eller Tilføj app efterfulgt af Google Voice-app efterfulgt af Udfør.
Tip! Når du er i Fokustilstand, skal du sørge for, at Google Voice-appen er angivet under dine "Tilladte notifikationer".

Andre trin til at finde og rette fejl

Fejlfinding af ubesvarede eller mistede opkald

Din mobiltelefons telefonsvarer besvarer muligvis opkaldet. Sådan forhindrer du dette:

Tip! Du kan tjekke din Google Voice-spammappe ved at gå til menuen Menuefterfulgt af Spam. Hvis nummeret er blokeret, skal du fjerne blokeringen af nummeret.