Välja en plats för exporterad Arkiv-data

Versioner som stöds för den här funktionen: Enterprise Standard och Enterprise Plus; Education Standard och Education Plus; G Suite Business.  Jämför utgåvor

När du exporterar data från Arkiv kan du välja att lagra exportfilen på en viss geografisk plats. Administratörer som använder policyer för dataregioner kan välja det här alternativet för användare med licenser för utgåvor som stöds.

När du påbörjar en export väljs dataregion automatiskt i Arkiv utifrån regionen som är kopplad till ägaren i fråga. Välj ett av följande alternativ:

• Ingen inställning
  • USA
  • Europa

Beroende på vilket val du gör kan det ta längre tid för Arkiv att bearbeta exporten. Vi rekommenderar att du kontaktar kvalificerad personal och kontrollerar om organisationen har särskilda krav för dataregion innan du fortsätter.

Relaterade ämnen