Välj en plats för din exporterade Arkiv-data

När du exporterar data från Arkiv kan du välja att lagra exportfilen på en viss geografisk plats. Det kan administratörer som använder en policy för dataregioner välja att göra för användare med G Suite Enterprise- eller G Suite Business-licenser.

När du påbörjar en export väljs dataregion automatiskt i Arkiv utifrån regionen som är kopplad till ägaren i fråga. Välj ett av följande alternativ:

• Ingen inställning
  • USA
  • Europa

Beroende på vilket val du gör kan det ta längre tid för Arkiv att bearbeta exporten. Vi rekommenderar att du kontaktar kvalificerad personal och kontrollerar om organisationen har särskilda krav för dataregion innan du fortsätter.

Relaterade ämnen