Een locatie kiezen voor uw Vault-exportgegevens

Ondersteunde versies voor deze functie: Enterprise Standard en Enterprise Plus; Education Standard en Education Plus; G Suite Business.  Versies vergelijken

Als u gegevens exporteert uit Vault, kunt u ervoor kiezen het exportbestand op te slaan op een specifieke geografische locatie. Beheerders die beleid voor gegevensregio's gebruiken, kunnen deze optie selecteren voor gebruikers met een licentie voor een van de ondersteunde versies.

Als u een export begint, selecteert Vault de gegevensregio op basis van de regio van de eigenaar van de gegevens. U kunt een van de volgende opties selecteren:

• Geen voorkeur
  • Verenigde Staten
  • Europa

Afhankelijk van de keuze die u maakt, kan het langer duren voordat Vault de export heeft verwerkt. We raden u aan het personeel dat hierover gaan te vragen of er specifieke vereisten voor gegevensregio's gelden voor uw organisatie voordat u doorgaat.