Gegevens bewaren van gebruikers die uw organisatie verlaten

Als een gebruiker uw organisatie verlaat en u zijn gegevens wilt blijven bewaren in Google Vault, kunt u er een licentie voor gearchiveerde gebruikers aan toewijzen. Zie Voormalige werknemers en hun gegevens beheren voor instructies.

Verwijder het account niet. Als u een gebruiker verwijdert, verwijdert u ook de Google Workspace-gegevens van die gebruiker, inclusief gegevens die worden bewaard in Vault. Meer informatie

Bewaart Vault gegevens van opgeschorte accounts?

Ja, Vault bewaart gegevens van opgeschorte accounts. Als een gebruiker uw organisatie heeft verlaten, kunt u er een licentie voor gearchiveerde gebruikers aan toewijzen in plaats van (of kort na) het account op te schorten. Voor opgeschorte accounts betaalt u hetzelfde als voor actieve accounts.