Kwesties delen met andere Vault-gebruikers

Als u Google Vault gebruikt voor eDiscovery van de Google Workspace-gegevens van uw organisatie, kunt u een kwestie delen met andere mensen die aan hetzelfde project werken. Een juridisch assistent wil bijvoorbeeld een kwestie maken en gegevens zoeken, en de query daarna opslaan. De assistent kan de kwestie vervolgens delen met anderen. Zij hebben dan toegang tot de opgeslagen query om de zoekresultaten te bekijken en te exporteren.

Met wie u kunt delen

• U kunt kwesties alleen delen met accounts binnen uw organisatie. Als u kwesties wilt delen met gebruikers buiten uw organisatie, moet uw Google Workspace-beheerder een account voor deze gebruikers maken.
  • De accounts waarmee u deelt, moeten Vault-rechten hebben om kwesties te kunnen openen.Meer informatie
  • Afhankelijk van uw Vault-rechten, kunt u kwesties mogelijk alleen delen met leden van bepaalde organisatie-eenheden en de suborganisatie-eenheden daarin.

Een kwestie delen

1. Log in op vault.google.com.
  2. Klik op Kwesties.
  3. Klik op de kwestie die u wilt delen.
  4. Klik rechtsboven op Deze kwestie delen .
  5. Als u de kwestie via een link wilt delen, klikt u op Link kopiëren naar klembord  en plakt u de link in een bericht aan uw bijdragers.
  6. Als u de kwestie wilt delen met de automatisch gegenereerde e-mail van Vault, voert u e-mailadressen in en schakelt u de e-mailmelding in.
  7. Klik op Opslaan.

Controleren met wie een kwestie is gedeeld

1. Log in op vault.google.com.
  2. Klik op Kwesties.
  3. Klik op de kwestie die u wilt bekijken.
  4. Klik rechtsboven op Deze kwestie delen .
  5. Bekijk de lijst in het gedeelte Wie heeft toegang van de pop-up Instellingen voor delen.

Een kwestie niet meer delen

1. Log in op vault.google.com.
  2. Klik op Kwesties.
  3. Klik op de kwestie die u niet meer wilt delen.
  4. Klik rechtsboven op Deze kwestie delen .
  5. Klik in het gedeelte Wie heeft toegang, naast het account waarmee u de kwestie niet meer wilt delen, op Bijdrager verwijderen .

Totdat u in de volgende stap op Opslaan klikt, kunt u deze actie ongedaan maken door op Bijdragerstoegang herstellen  te klikken.

6. Klik op Opslaan.