Logga in

Arkiv är till för administratörer och juridisk personal. Arkiv fungerar inte korrekt förrän G Suite-administratören har konfigurerat ditt konto.

Arkiv har ett eget gränssnitt som skiljer sig från andra Google Apps.

Logga in på Google Apps Arkiv

Problem med att logga in?

När du klickar på knappen Logga in i Arkiv ser du kanske följande fel:

• Felaktig begäran – Fel 400: Kostnadsfria Google-konton, till exempel konton som slutar på @gmail.com, kan inte använda Arkiv.Logga in med ett G Suite-konto från din arbetsgivare.
  • Ogiltig begäran:  Ditt konto saknar behörighet för att använda Arkiv. Kontakta administratören.
  • Du kan se Arkiv, men du kan inte göra något: Ditt konto saknar behörighet för att använda Arkiv. Kontakta administratören.
Obs! Om du är G Suite-administratör läser du Förstå och bevilja Arkiv-behörigheter för att ta reda på hur du konfigurerar användarkonton.