Logga in på Arkiv

Logga in på Google Arkiv genom att öppna vault.google.com och ange användarnamn och lösenord.

Problem med att logga in?

När du loggar in kan följande felmeddelanden visas:

Felmeddelande Beskrivning
Det går inte att använda Arkiv med ditt nuvarande konto. Fortsätt genom att växla till ett konto med Arkiv-behörighet. Kostnadsfria Google-konton, till exempel konton som slutar på @gmail.com, kan inte använda Arkiv.

Lösning: Logga in med ett Google Workspace-konto från din arbetsgivare.

Ogiltig begäran Ditt konto saknar behörighet att använda Arkiv.

Lösning: Om du anser att du ska ha åtkomst till Arkiv kontaktar du administratören och ber honom eller henne att följa stegen i Kontrollera vem som kan logga in på Arkiv.

Är du inloggad men kan inte göra något?

Om du kan logga in på Arkiv men inte öppna ärenden, lagringsregler eller rapporter, har din Google Workspace-administratör inte gett dig Arkiv-behörigheter.

Om du anser att du bör kunna använda Arkiv kontaktar du administratören och ber honom eller henne att ge Arkiv-behörigheter till ditt konto.

Obs! Om du ärGoogle Workspace-administratör och behöver konfigurera användarkonton så att de kan använda Arkiv läser du Styr vem som kan logga in på Arkiv och Förstå och bevilja behörighet för Google Apps Arkiv.