Så här ändrar eller avbokar du din hotellbokning

Kontakta hotellet eller resebyrån direkt om du vill ändra eller avboka din hotellbokning. Google kan inte hjälpa dig med ändringar och avbokningar.

Kontrollera avbokningspolicyn så att du är medveten om senaste avbokningsdatum, påföljder och eventuella återbetalningar. Vissa hotell erbjuder flexibla policyer för hotellbokningar.

Bekräftelsemeddelandet som du fick efter att du bokade flyget innehåller vanligtvis bekräftelsenumret och hotellets eller resebyråns kontaktuppgifter. Du kan också läsa mer i reseinformationen på google.com/travel.

Om du bokat på Google och behöver hjälp med att hitta informationen kan du kontakta oss.