Slik endrer eller kansellerer du hotellbestillingen din

Hvis du vil endre eller kansellere bestillingen, må du kontakte hotellet eller reisebyrået direkte for å få hjelp. Google kan ikke hjelpe deg direkte med endringer og kanselleringer.

Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering, slik at du er klar over eventuelle frister eller gebyrer for kansellering og vilkår for refusjon. Noen hoteller tilbyr fleksible retningslinjer for reservasjoner.

Du finner vanligvis bekreftelsesnummeret og kontaktinformasjonen til hotellet eller reisebyrået i bekreftelses-e-posten du mottok etter bestilling. Det kan også hende du finner mer informasjon under den aktuelle turen på google.com/travel.

Hvis du bestilte på Google og trenger hjelp med å finne denne informasjonen, kontakte oss.