Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Je hotelreservering wijzigen of annuleren

Neem contact op met het hotel of online reisbureau als je je hotelreservering wilt wijzigen of annuleren. Google kan je niet rechtstreeks helpen met wijzigingen en annuleringen.

Bekijk het annuleringsbeleid, zodat je op de hoogte bent van annuleringsdeadlines, sancties en of je een terugbetaling ontvangt. Sommige hotels bieden een flexibel beleid voor hotelreserveringen.

De bevestigingsmail(s) die je na het boeken van een hotel hebt ontvangen, bevat(ten) meestal het bevestigingsnummer en de contactgegevens van het hotel of reisbureau. Mogelijk vind je ook meer informatie in de omschrijving van de reis op google.com/travel.

Als je via Google hebt geboekt en hulp wilt om deze informatie te vinden, contact met ons opnemen.

true
Deursoek Hulpsentrum