Vanaf 25 maart 2024 is Boeken op Google voor vluchten niet meer beschikbaar voor nieuwe boekingen. Dit heeft geen invloed op bestaande reserveringen. Voor vragen over je huidige reservering via Boeken op Google kun je nog steeds contact opnemen met de boekingspartner die in je reserveringsbevestiging staat, en met Google.

Je vlucht wijzigen of annuleren

Neem contact op met de luchtvaartmaatschappij of het online reisbureau als je je vlucht wilt wijzigen of annuleren. Google kan je niet rechtstreeks helpen met wijzigingen en annuleringen.

Bekijk het annuleringsbeleid, zodat je op de hoogte bent van annuleringsdeadlines, sancties en of je een terugbetaling ontvangt. Sommige luchtvaartmaatschappijen bieden momenteel flexibiliteit in tarieven.

De bevestigingsmail(s) die je na het boeken van een vlucht hebt ontvangen, bevat(ten) meestal het bevestigingsnummer en de contactgegevens van de luchtvaartmaatschappij of het reisbureau. Mogelijk vind je ook meer informatie in de omschrijving van de reis op google.com/travel.

Als je via Google hebt geboekt en hulp wilt om deze informatie te vinden, neem dan contact met ons op..