2024ko martxoaren 25etik, "Egin erreserba Google-n" ezin da erabili hegaldi berriak erreserbatzeko. Lehendik egindako erreserbek ez dute eraginik izango. "Egin erreserba Google-n" eginbidearen bidez eginda daukazun erreserbari buruzko galderarik izanez gero, erreserbaren berrespenean agertzen den erreserba-bazkidearekin jar zaitezke harremanetan oraindik, baita Google-rekin ere.

Hegaldiak nola aldatu edo bertan behera utzi

Hegaldia aldatu edo bertan behera utzi nahi baduzu, jarri zuzenean airelinearekin edo bidaia-agentziarekin harremanetan lagun zaitzaten. Google-k ezin ditu zuzenean kudeatu aldaketak eta bertan behera uzteak.

Begiratu hegaldiak bertan behera uzteko gidalerroak, epemuga, zigor eta dirua itzultzeko aukeren berri izan dezazun. Airelinea batzuk prezio malguagoak ari dira eskaintzen.

Hegaldia erreserbatutakoan jaso zenuen berrespen-mezuan izango dituzu berrespen-zenbakia eta airelinearekin edo bidaia-agentziarekin harremanetan jartzeko datuak. Baliteke bidaia horri buruzko informazio gehiago aurkitzea google.com/travel helbidean.

Erreserba Google-n egin bazenuen eta informazio hori aurkitzeko laguntza behar baduzu, jarri gurekin harremanetan.