Kennisgewing

Bespreek op Google vir vlugte is vanaf 25 Maart 2024 nie meer beskikbaar vir nuwe besprekings nie. Bestaande besprekings word nie geraak nie. Jy kan steeds die besprekingvennoot in jou besprekingbevestiging, sowel as Google, kontak vir vrae oor jou huidige Bespreek op Google-bespreking.

Hoe om jou vlug te verander of te kanselleer

Kontak die lugredery of aanlyn reisagentskap direk vir hulp indien jy jou vlug wil verander of kanselleer. Google kan nie direk met veranderinge of kansellasies help nie.

Maak seker jy gaan die kansellasiebeleid na, sodat jy bewus is van enige kansellasieverwante spertye, boetes en of jy 'n terugbetaling sal ontvang. Sekere lugrederye bied tans reistariefbuigsaamheid.

Die bevestiging-e-pos(se) wat jy ná bespreking van jou vlug ontvang het, bevat gewoonlik die bevestigingnommer en die lugredery of reisagentskap se kontakinligting. Jy kan dalk ook op google.com/travel nog inligting in die ooreenstemmende reis se besonderhede vind.

Indien jy op Google bespreek het en hulp nodig het om hierdie inligting te vind, kontak ons.