Sådan finder du de bedste priser med Google Flights

Google Flights tilbyder funktioner, der hjælper dig med at finde de bedste priser for dit ønskede rejsetidspunkt.

Når du søger efter flyafgange, sorterer Google Flights automatisk resultaterne efter "Bedste flyafgange", en rækkefølge, der viser, hvor man får mest valuta for pengene baseret på pris, længde, tidspunkt på dagen og andre faktorer. Men der er andre værktøjer, du kan bruge til at finde den bedste pris.

Sådan rangerer vi "Bedste udrejseafgange"

Disse flyafgange rangeres ud fra en vægtning mellem pris og bekvemmelighedsfaktorer, f.eks. rejsetid, antal mellemlandinger og skift mellem lufthavne i forbindelse med ophold. Vi kan også vise rejseplaner med direkte flyvninger fra flyselskaber, hvor vi ikke har oplysninger om priser, men disse rejseplaner vises altid sidst.

For at vise dig disse resultater sammenligner Google Flights tilbud fra mere end 300 rejsepartnere, heriblandt flyselskaber, onlinerejsebureauer og formidlingssites. Resultaterne afspejler muligvis ikke alle tilgængelige tilbud.

Rejsepartnere betaler ikke Google for at blive vist på listen over flyafgange, og rækkefølgen på listen påvirkes ikke af Googles samarbejdsforhold med disse partnere.

Sådan rangerer vi "Andre udrejseafgange"

Vi rangerer disse flyafgange efter pris i stigende rækkefølge. Rejseplaner uden priser vises efter alle resultater med priser.

Sådan rangerer vi bookinglinks

Google Flights' algoritme for rangering af links tager højde for et par faktorer med forskellige vægtninger, f.eks.:

• Hvorvidt linket har en pris.
  • Den pris, som partneren tilbyder på Google Flights.
  • Hvorvidt linket er til et flyselskab eller et onlinerejsebureau.
    • Googles data viser, at brugerne foretrækker links til flyselskaber, men Google sigter mod at vise både flyselskaber og onlinerejsebureauer blandt de øverste resultater.
  • Linktype og -kvalitet med hensyn til overfladiske links i forhold til dybe links.
    • Det skal ikke være nødvendigt for brugeren at vælge rejseplanen igen på partnerens website.
  • Hvorvidt linket, der er integreret i Google Flights, fører til et mobilvenligt website.

Derfor vises nogle priser med grønt

Selvom vi tager højde for flere forskellige faktorer, når vi rangerer flyrejser og bookinglinks, er vi klar over, at prisen er en meget vigtig faktor for mange brugere. Vi bruger en grøn skrifttype til at fremhæve de mest prisvenlige flyrejser og bookingmuligheder, så du nemmere kan finde disse muligheder.

De mest prisvenlige fly- og bookingmuligheder bestemmes ud fra prisen i forhold til den billigste billet og det samlede antal tilgængelige valgmuligheder.

Find ud af, hvornår du skal booke dine flyrejser

Sektionen Tips kan indeholde oplysninger om, hvorvidt der er tale om et godt tilbud.
  • Priserne falder sandsynligvis ikke, før du booker: Dette tip vises, når Google Flights med stor sikkerhed forudsiger, at priserne for turen ikke vil falde mellem tidspunktet for din søgning og flyets afgang. Denne forudsigelse er baseret på en analyse af prisudviklingen på tidligere flyafgange, og der er altid en risiko for, at den fremtidige prisudvikling ikke vil være, som vi forventer. (På mobilen vises dette tip muligvis i sektionen "Book snart").
  • Priserne er lavere end normalt: Dette tip vises, når priserne for turen er betydeligt lavere end forventet ud fra en analyse af tidligere priser på lignende rejser. Når du klikker på tippet, får du at vide, hvilke faktorer Google Flights har brugt til at finde ud af, hvorfor prisen er lavere end normalt
  • Priserne stiger sandsynligvis: Du får muligvis også et tip om, at "priserne sandsynligvis vil stige" med et vist beløb i de kommende dage. Det vises, når Google Flights med stor sikkerhed kan forudsige, at priserne vil stige og med omtrent hvilket beløb. Denne forudsigelse er baseret på en analyse af prisudviklingen på tidligere flyafgange, og der er altid en risiko for, at den fremtidige prisudvikling ikke vil være, som vi forventer. (På mobilen vises dette tip muligvis i sektionen "Book nu").

Få nyttige oplysninger til at vælge flyafgang og destination

• Datoer: Flypriserne kan variere, alt efter hvilken ugedag du vælger. Når du klikker på Datoer, kan du se, hvilke rejsedatoer der har de bedste priser.
  • Prisgraf: Hvis dine rejsedatoer er fleksible, kan du undersøge billettendenser efter måned eller uge ved at klikke på Prisgraf. I denne sektion kan du også vælge at overvåge flyafgange og priser.
  • Lufthavne: I sektionen Lufthavne kan du muligvis se, hvilke lufthavne der har lavere priser, og hvad prisen er.