Cercar bitllets d'avió a Google Vols

Google Vols us permet aconseguir les millors tarifes per viatjar en avió quan i on vulgueu. Utilitzeu Google Vols per:

• Cercar i reservar bitllets d'anada, d'anada i tornada i de múltiples trajectes.
  • Fer servir un calendari interactiu amb un gràfic de preus per cercar les millors tarifes.
  • Filtrar la cerca de vols segons la classe, la companyia aèria i el nombre d'escales.

Google Vols us permet reservar vols de més de 300 companyies aèries i agències de viatges en línia amb què col·laborem. Aquesta associació no afecta la classificació de les ofertes que us suggerim.

Cercar vols

1. Aneu a Google Vols.
  2. Introduïu l'aeroport o la ciutat d'origen i la destinació.
    • Consell: també podeu trobar destinacions fent clic en una llista de destinacions populars o en un mapa mundial.
  3. A la part superior, seleccioneu el tipus de bitllet: anada, anada i tornada o múltiples trajectes.
  4. A la part superior, seleccioneu el nombre de passatgers i la classe.
  5. Feu clic al calendari per seleccionar les dates del vol. Es mostrarà el preu total més baix per a cada dia.
    • Consell: els preus dels vols s'actualitzen aproximadament cada 24 hores.
  6. Opcional:
    • Per filtrar els resultats, feu clic a Escales, Companyies aèries, Horaris o Més.
    • Per canviar l'ordre dels vols, feu clic a Ordena per . Podeu consultar els resultats per Millors vols (un ordre predeterminat que us ofereix la millor combinació de preu i comoditat, basat en factors com la durada, el nombre d'escales i els canvis d'aeroport durant les escales), Preu, Durada i Hora de sortida.
  7. Seleccioneu un vol per a cada etapa del viatge.
  8. Trieu una opció per reservar el vol:
    • Quan feu clic a Selecciona per seleccionar els bitllets, normalment se us dirigirà al lloc web de la companyia aèria o l'agència de viatges en línia per completar la transacció.
    • En alguns casos, podeu reservar bitllets separats per a un viatge.
  9. Un cop hàgiu reservat un vol, contacteu amb la companyia aèria o l'agència de viatges en línia per confirmar la reserva, modificar-la, cancel·lar-la o resoldre qualsevol problema.

Per obtenir més informació, consulteu els termes i condicions de la companyia aèria o l'agència de viatges en línia que figuren al seu lloc web.

Consell: si el vol no es pot reservar en línia, trobareu les instruccions per reservar-lo per telèfon.

Informació rellevant sobre vols

Un cop hàgiu cercat els bitllets, a "Informació rellevant sobre vols"·hi trobareu opcions per optimitzar la vostra experiència de viatge.

Consells: consulteu recomanacions sobre el millor moment per reservar els bitllets, canvis de classe, guies de viatge i molt més.

Dates: exploreu quines dates tenen les millors tarifes.

Aeroports: consulteu les tarifes d'aeroports alternatius.

Gràfic de preus: si les dates del viatge són flexibles, exploreu tendències de tarifes segons el mes o la setmana.

Reservar bitllets separats per a un viatge

Es poden comprar vols com a bitllets separats d'un o més partners. És possible que es mostri aquesta opció quan pugueu estalviar diners o hi hagi més horaris de vols disponibles.

Instruccions per comprar bitllets separats

Si rebeu un avís que us informa que tots dos bitllets es poden comprar en una sola transacció a través d'una agència de viatges en línia, feu clic a l'enllaç per anar al lloc web de l'agència.

1. Visiteu el lloc web de la primera companyia aèria o agència de viatges en línia.
  2. Comproveu el preu i compreu el primer bitllet.
  3. Tot just després, visiteu el lloc web de la companyia aèria o l'agència de viatges i compreu el segon bitllet per assegurar-vos que encara estigui disponible. Si no podeu comprar el segon bitllet, als Estats Units, en la majoria dels casos podeu trucar a la companyia aèria per aprofitar les polítiques de reembossaments de 24 hores i sol·licitar que us reembossin el primer bitllet.

Consells:

• Si heu de fer canvis als bitllets, és possible que se us cobri una comissió de canvi per cada un.
  • Cada companyia aèria té normes i tarifes d'equipatge diferents.
  • Si compreu bitllets separats de companyies aèries diferents és possible que hàgiu de reclamar i tornar a facturar l'equipatge; per tant, tingueu en compte que necessitareu més temps.
  • Si el vol d'anada va amb retard, com ara en el cas d'un viatge amb escales o de múltiples trajectes, és possible que perdeu el segon vol. Per saber de quines opcions disposeu, contacteu amb la companyia aèria.

Per què no s'inclouen alguns vols?

Google Vols mostra ofertes de més de 300 partners, com ara companyies aèries, agències de viatges en línia i agregadors. No s'inclouen totes les companyies aèries ni tots els vols disponibles, ja que cal ser partner de Google. La majoria d'aquests partners proporcionen a Google tots els preus i totes les opcions de vols que mostrarien als seus propis llocs web o a través de llocs web de tercers. Això garanteix que obtingueu una visualització completa dels vols i els preus que coincideixen amb la vostra cerca, sense que calgui consultar els preus en diversos llocs web.

És possible que alguns vols no es mostrin en els casos següents:

• Els vols s'han esgotat o no estan disponibles.
  • L'operador de vol encara no s'ha afegit a Google Vols.

Informació sobre preus, tarifes d'equipatge i més

El preu que es mostra és únicament el servei del transport aeri del passatger, i inclou l'IVA o el GST i les taxes aeroportuàries. S'hi poden aplicar càrrecs addicionals (per equipatge, targeta de crèdit, etc.). Les tarifes poden variar en funció de l'opció de companyia aèria o agència de viatges en línia que hàgiu triat. És possible que els càrrecs per equipatge estimats estiguin subjectes a impostos addicionals.​

Si en fer cerques a Google Vols observeu que el preu no coincideix després de seleccionar un vol, utilitzeu el botó de suggeriments  que hi ha a l'extrem inferior esquerre de la pantalla.

Els operadors de vols poden oferir assegurances i garanties comercials específiques o addicionals. Per obtenir més informació, visiteu el lloc web de l'operador de vol.