Com es poden trobar les millors tarifes amb Google Vols

Google Vols ofereix funcions que us ajuden a trobar les millors tarifes quan vulgueu viatjar.

Quan cerqueu vols, Google Vols ordena els resultats automàticament per "Millors vols", mostrant els millors resultats segons el preu, la durada, l'hora del dia i altres factors. Tot i això, hi ha altres eines que podeu utilitzar per trobar els millors preus.

Com classifiquem la llista "Millors vols d'anada"

Aquests vols es classifiquen segons la millor relació entre el preu i factors de comoditat com la durada, el nombre d'escales i els canvis d'aeroport durant les escales. També podem incloure itineraris sense escales de companyies aèries dels quals no tenim informació sobre el preu, però aquests itineraris sempre apareixeran en la posició més baixa.

Per mostrar-vos aquests resultats, Google Vols compara les ofertes de més de 300 partners de viatges, entre els que s'inclouen companyies aèries, agències de viatges en línia i agregadors. És possible que els resultats no reflecteixin totes les ofertes disponibles.

Google no rep compensacions dels partners de viatges per aparèixer a la llista de vols, i les relacions que hi té no afecten l'ordre d'aquesta llista.

Com classifiquem la llista "Altres vols d'anada"

Classifiquem aquests vols en ordre ascendent de preus. Els itineraris sense preus apareixen a sota de tots els resultats amb preus.

Com classifiquem els enllaços de reserva

L'algoritme de classificació d'enllaços de Google Vols té en compte diversos factors amb ponderacions diferents, com ara:

• Si l'enllaç té un preu.
  • El preu que ofereix el partner a Google Vols.
  • Si l'enllaç és d'una companyia aèria o d'una agència de viatges en línia.
    • Les dades de Google mostren que els usuaris prefereixen els enllaços de companyies aèries, però Google vol oferir opcions tant de companyies aèries com d'agències de viatges en línia entre els resultats principals.
  • El tipus i la qualitat dels enllaços, tenint en compte si són enllaços profunds o superficials.
    • L'usuari no ha de tornar a seleccionar l'itinerari al lloc web del partner.
  • Si l'enllaç que s'integra a Google Vols dirigeix a un lloc web adaptat per a mòbils.

Entendre per què alguns preus es mostren de color verd

Tot i que tenim en compte diversos factors a l'hora de classificar els vols i els enllaços de reserva, som conscients que el preu és un factor molt important per a molts usuaris. Utilitzem una font verda per marcar els vols i les opcions de reserva més econòmics perquè puguis trobar-los més fàcilment.

Aquests vols i opcions de reserva més econòmics es determinen en funció del que tingui el preu més baix i del nombre total d'opcions disponibles.

Recomanacions a l'hora de reservar els vols

La secció Consells pot contenir notes que us indiquen si esteu fent una bona compra.
  • És poc probable que els preus baixin abans que feu la reserva: aquest consell es mostra quan Google Vols prediu amb força certesa que els preus del viatge no baixaran entre el moment en què feu la cerca i la sortida del vol. Aquesta predicció es basa en una anàlisi de les tendències de preus de vols anteriors, però sempre hi ha la possibilitat que els preus futurs no es comportin com esperem. En dispositius mòbils, és possible que aquesta nota s'inclogui a la secció "Reserva aviat".
  • Els preus són més baixos del que és habitual: aquest consell es mostra quan els preus del viatge són significativament més baixos del que s'esperava segons una anàlisi de preus anteriors de viatges semblants. Si feu clic al consell, podreu consultar els factors que ha tingut en compte Google Vols per determinar per què el preu és més baix del que és habitual.
  • És probable que els preus augmentin: també és possible que trobeu un consell en què s'indiqui que és probable que els preus augmentin un import determinat durant els pròxims dies. Normalment es mostra quan Google Vols pot predir amb molta certesa que els preus augmentaran i l'import aproximat. Aquesta predicció es basa en una anàlisi de les tendències de preus de vols anteriors, però sempre hi ha la possibilitat que els preus futurs no es comportin com esperem. En dispositius mòbils, és possible que aquest consell s'inclogui a la secció "Reserva ara".

Recomanacions per saber quan i on volar

• Dates: és possible que veieu que els preus dels vols fluctuen si trieu un altre dia de la setmana. Si feu clic a Dates, podreu trobar quines dates ofereixen les millors tarifes.
  • Gràfic de preus: si les dates del viatge són flexibles, feu clic a Gràfic de preus per consultar tendències de tarifes segons el mes o la setmana. En aquesta secció també podreu activar el seguiment de vols i preus.
  • Aeroports: és possible que la secció Aeroports indiqui els preus més econòmics entre diversos aeroports.