Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Hotels boeken op Google

Als je op Google naar hotels zoekt en een hotel selecteert om te boeken, zie je misschien de optie om op Google te blijven om je boeking bij een hotel of online reisbureau te voltooien. Google fungeert uitsluitend als tussenpersoon om je gegevens beveiligd door te geven aan de luchtvaartmaatschappij of het reisbureau en is geen partij in de transactie. Als je bent ingelogd op je Google-account, kun je de reservering snel afronden met de contact- en betalingsgegevens die zijn opgeslagen in je Google-account.

Een hotel zoeken en boeken

1. Zoek op Google naar hotels.
  2. Selecteer een hotel en bekijk de boekingslinks van onze partners.
    • Bij links naar partners waarmee je op Google kunt boeken, zie je Eenvoudig boeken op Google. Als je een partner selecteert waarmee je op Google kunt boeken, ga je verder met stap 3.
  3. Controleer de datums en het aantal gasten.
  4. Selecteer een kamer.
  5. Geef de gegevens van de gasten op:
    • Als je bent ingelogd, worden de contactgegevens die zijn opgeslagen in je Google-account automatisch ingevoerd.
    • Als je niet bent ingelogd, klik je bovenaan de pagina op Inloggen.
    • Je kunt je contactgegevens ook handmatig opgeven.
  6. Klik op Doorgaan.
  7. Als je een opgeslagen betaalmethode wilt selecteren, klik je op de pijl-omlaag of voer je een nieuwe betaalmethode in en klik je op Doorgaan.
  8. Controleer of je boekingsgegevens kloppen.
  9. Lees en accepteer de toepasselijke algemene voorwaarden en klik op Deze kamer boeken.

Alle boekingen worden rechtstreeks gemaakt bij het betreffende hotel of online reisbureau:

• Google verkoopt geen hotelkamers en is geen partij in je boekingstransactie.
  • Google geeft je reserverings- en betalingsgegevens veilig door aan het hotel of online reisbureau dat de kamer verhuurt.
  • Het hotel of reisbureau verwerkt je boeking, brengt kosten in rekening op je kaart en is verantwoordelijk voor de boeking en de daaropvolgende klantenservice.

Nadat je boeking is verwerkt, krijg je een bevestigingsmail van de boekingspartner. Mogelijk ontvang je ook een overzichtsmail van Google.

Betaalmethoden en transactiegegevens

Afhankelijk van het hotel of reisbureau worden de kosten op uw kaart in rekening gebracht wanneer u de reservering voltooit, wanneer u incheckt of wanneer u uitcheckt. Mogelijk reserveren sommige partners tijdens of na het boeken een bedrag op uw kaart ter hoogte van de volledige verblijfskosten.

Geaccepteerde betaalmethoden

Je kunt betalen met ondersteunde creditcards en betaalpassen. Deze worden tijdens het boekingsproces vermeld.

De weergave van transacties op je bankafschrift

Je ziet op je bankafschrift een transactie van het hotel of reisbureau, niet van Google. Google treedt alleen op als tussenpersoon en is geen partij in je boekingstransactie.

Informatie over je reservering bekijken

In de bevestigingsmail en de overzichtsmail die u na het boeken van een hotel ontvangt, vindt u de volgende informatie:

• De reserveringsgegevens
  • De contactgegevens van het hotel of reisbureau

Tip: Als u deze e-mails niet binnen 24 uur ontvangt, controleert u de map met spam.

Je reservering wijzigen of annuleren

Als je je reservering wilt wijzigen of annuleren, neem je rechtstreeks contact op met het hotel of de boekingspartner. Google is geen partij in je boekingstransactie en kan je boeking niet wijzigen.

Als het hotel je reservering niet kan vinden

Het kan tot 24 uur duren voordat een hotel uw reservering in het systeem ziet staan. Als het hotel uw reservering 24 uur na de boeking nog steeds niet kan vinden, neemt u contact op met de boekingspartner of stelt u ons op de hoogte.

Vragen stellen of feedback sturen

Probeer eerst rechtstreeks contact op te nemen met het hotel of reisbureau. Als je dit al hebt gedaan, maar nog steeds hulp nodig hebt, kun je .

Algemene Voorwaarden voor je boeking

Op reserveringen zijn het privacybeleid van Google en de algemene voorwaarden van de boekingspartner van toepassing.

true
Deursoek Hulpsentrum