Hotels boeken op Google

Wanneer u op Google naar hotels zoekt en een hotel selecteert om te boeken, blijft u in sommige gevallen op Google om het boekingsproces te voltooien. U kunt de reservering in dat geval snel afronden door gebruik te maken van de contact- en betalingsgegevens die in uw Google-account zijn opgeslagen.

1. Zoek op Google naar hotels.
  2. Als u een hotel selecteert dat via Google kan worden geboekt, volgt u deze stappen:
  3. Controleer de datums en het aantal gasten.
  4. Selecteer een kamer.
  5. Geef de gegevens van de gasten op:
    • Contactgegevens die zijn opgeslagen in uw Google-account, worden automatisch geladen als u bent ingelogd.
    • Als u niet bent ingelogd, klikt u bovenaan de pagina op Inloggen.
    • U kunt uw contactgegevens ook handmatig opgeven.
  6. Klik op Doorgaan.
  7. Als u op uw Google-account bent ingelogd, kunt u gebruikmaken van Google Pay:
    • Selecteer een opgeslagen betaalmethode in het dropdownmenu en klik op Doorgaan. Als u niet bent ingelogd, geeft u uw kaartgegevens op en klikt u op Doorgaan.
  8. Controleer de boekingsgegevens en klik op Reserveren.

Google geeft uw reserverings- en betalingsgegevens veilig door aan het hotel of online reisbureau dat de boeking verwerkt en op uw kaart in rekening brengt. Nadat de boeking is verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail van de boekingspartner. Mogelijk ontvangt u ook een overzichtsmail van Google.

OP DESKTOPS NAAR HOTELS ZOEKEN

OP MOBIELE APPARATEN NAAR HOTELS ZOEKEN

Betaalmethoden en transactiegegevens

Afhankelijk van het hotel of reisbureau worden de kosten op uw kaart in rekening gebracht wanneer u de reservering voltooit, wanneer u incheckt of wanneer u uitcheckt. Mogelijk reserveren sommige partners tijdens of na het boeken een bedrag op uw kaart ter hoogte van de volledige verblijfskosten.

Geaccepteerde betaalmethoden

U kunt betalen met ondersteunde creditcards en betaalpassen. Deze worden tijdens het boekingsproces vermeld.

Hoe transacties worden weergegeven op uw bankafschrift

U ziet op uw bankafschrift een transactie van het hotel of reisbureau, niet van Google.

Informatie over uw reservering bekijken

In de bevestigingsmail en de overzichtsmail die u na het boeken van een hotel ontvangt, vindt u de volgende informatie:

• De details van de reservering
  • De contactgegevens van het hotel of reisbureau

Tip: Als u deze e-mails niet binnen 24 uur ontvangt, controleert u uw map met spam.

Uw reservering wijzigen of annuleren

Als u uw reservering wilt wijzigen of annuleren, neemt u rechtstreeks contact op met het hotel of de boekingspartner.

Als het hotel uw reservering niet kan vinden

Het kan tot 24 uur duren voordat een hotel uw reservering in het systeem ziet staan. Als het hotel uw reservering 24 uur na de boeking nog steeds niet kan vinden, neemt u contact op met de boekingspartner of stelt u ons op de hoogte.

Vragen stellen of feedback sturen

Probeer eerst rechtstreeks contact op te nemen met het hotel of reisbureau. Als u dit al heeft gedaan maar nog steeds hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Algemene voorwaarden voor uw boeking

Op reserveringen zijn het privacybeleid van Google en de algemene voorwaarden van de boekingspartner van toepassing.