Frågor om tåg och buss på Google Sök

När du söker efter till exempel ”tåg till München” eller ”buss från Madrid till Granada” kan du få mer visuella och fokuserade resultat. Det här är en användarupplevelse med webbresultat som syftar till att

• erbjuda användarna omfattande och relevant information baserat på deras sökningar
  • förbättra ekosystemets synlighet (tåg- och bussoperatörer, mellanhänder och onlineresebyråer) på sökresultatsidan.

Tidtabell för tåg och bussar

Den här modulen visar en lista över tillgängliga tåg och bussar baserat på användarens efterfrågade rutt, tillsammans med prisinformation. Priserna samlas in direkt från våra partners.

Tåg från München till Berlin

Transportwebbplatser

Den här modulen gör det enkelt för användare att komma åt de högst rankade mellanhänderna för sökfrågan om tåg eller bussar.

Transportwebbplatser

Så kan tredje part delta

Den här användarupplevelsen lanseras för närvarande endast för användare i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Om ditt företag är baserat i EES eller har användare i EES och du vill delta i den här upplevelsen börjar du med att fylla i formuläret här.