Zoekopdrachten voor treinen en bussen op Google Zoeken

Wanneer je zoekt naar bijvoorbeeld 'treinen naar München' of 'bussen van Madrid naar Granada', merk je misschien dat de resultaten meer visueel en op entiteiten gericht zijn. Met deze gebruikerservaring voor webresultaten willen we:

• gebruikers uitgebreide en relevante informatie bieden voor hun zoekopdrachten,
  • de zichtbaarheid van het ecosysteem (spoorweg- en busmaatschappijen, verzamelsites en online reisbureaus) vergroten op de pagina met zoekresultaten.

Dienstregeling voor treinen en bussen

Dit overzicht geeft gebruikers een lijst met beschikbare treinen of bussen voor de gezochte route, samen met prijsinformatie. Deze prijzen zijn rechtstreeks afkomstig van onze partners.

Treinen van München naar Berlijn

Ov-sites

Vanuit dit overzicht hebben gebruikers eenvoudig toegang tot de best beoordeelde verzamelsites voor hun gezochte trein- of busroute.

Ov-sites

Hoe derden kunnen deelnemen

Deze gebruikerservaring wordt op dit moment alleen gelanceerd voor gebruikers in de Europese Economische Ruimte (EER). Als je bedrijf in de EER is gevestigd of gebruikers in de EER bedient en je wilt deelnemen aan dit programma, vul je dit formulier in.