Juna- ja bussikyselyt Google Haussa

Kun teet esimerkiksi haun "junat Müncheniin" tai "bussit Madridista Granadaan", saatat nähdä enemmän visuaalisia ja erillisiin kokonaisuuksiin keskittyviä tuloksia. Tämän verkkotulosten käyttökokemuksen tavoitteena on

• tarjota käyttäjille hakuihin liittyvää monipuolista ja merkityksellistä tietoa
  • parantaa ekosysteemin (juna- ja bussitoimijoiden, koontisivustojen ja verkkomatkatoimistojen) näkyvyyttä hakutulossivulla.

Junien ja bussien aikatauluosio

Tässä osiossa näkyy käyttäjän hakemalle reitille saatavilla olevat juna- ja bussimatkat sekä niiden hintatiedot. Hinnat kerätään suoraan kumppaneiltamme.

Junat Münchenistä Berliiniin

Kuljetussivustot

Tästä osiosta käyttäjät näkevät helposti hakuunsa liittyvät suosituimmat juna- ja bussimatkojen koontisivustot.

Kuljetussivustot

Näin kolmannet osapuolet voivat osallistua

Käyttökokemus on tällä hetkellä lanseerattu vain Euroopan talousalueella (ETA) oleville käyttäjille. Jos yrityksesi sijaitsee Euroopan talousalueella tai palvelee Euroopan talousalueella olevia käyttäjiä ja haluat mukaan, aloita täyttämällä tämä lomake.