Forespørgsler om tog og bus i Google Søgning

Når du søger efter forespørgsler som f.eks. "tog til München" eller "busser fra Madrid til Granada", vil du muligvis se mere visuelle resultater og lister over relevante busser og tog. Denne brugeroplevelse i webresultater har til formål at:

• Give brugerne detaljerede og relevante oplysninger i forbindelse med deres søgninger
  • Øge økosystemets synlighed (tog- og busoperatører, formidlingssites og onlinerejsebureauer) på søgeresultatsiden

Enhed med tidsplan for tog og busser

Denne enhed giver brugerne en liste over tilgængelige tog eller busser på brugerens ønskede rute sammen med prisoplysninger. Disse priser er indsamlet direkte fra vores partnere.

Tog fra München til Berlin

Transportsteder

Denne enhed giver brugerne nem adgang til de højest rangerede formidlingssites vedrørende deres forespørgsel om tog eller bus.

Transportsteder

Sådan kan tredjeparter deltage

Denne brugeroplevelse er i øjeblikket kun tilgængelig for brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Hvis din virksomhed har adresse i EØS eller betjener brugere i EØS, og du gerne vil deltage i denne oplevelse, skal du starte med at udfylde formularen her.