Få flere oplysninger om indhold, som er genstand for en tvist

Når du bruger Google Oversæt, kan du muligvis se meddelelser ved ord, der er markeret som indhold, der potentielt er genstand for en tvist. På denne måde gøres du opmærksom på, hvornår en oversættelse kan anses for at være forkert.

Hvis Oversæt identificerer indhold med oplysninger, som er genstand for en tvist blandt brugerne, der har angivet oplysningerne som forkerte eller upassende, får du muligvis meddelelsen " Kan indeholde omstridt sprogbrug".

Meddelelsen om indhold, der er genstand for en tvist, vises muligvis, i følgende tilfælde:

Hvis Oversæt indikerer, at indholdet er genstand for en tvist, kan Oversæt også forklare hvorfor.

Vi kan ikke altid rette oversættelser, der er genstande for tvister, da oversættelserne kan anses for at være forkerte for nogle brugere og korrekte for andre. Når en oversættelse kan blive anset som ikke-inkluderende, forkert eller skadelig, viser vi meddelelsen om, at indholdet er genstand for en tvist, for at hjælpe dig med at afgøre, om oversættelsen passer til dit formål.

Tip! Hvis du mener, at en meddelelse om stødende indhold eller om indhold, som er genstand for en tvist, er unøjagtig, kan du sende os feedback.