Obtenir traduccions que tenen en compte el gènere

En alguns idiomes, podeu obtenir traduccions tant en femení com en masculí d'algunes paraules, frases i oracions de gènere neutre. En aquests casos, es mostrarà el missatge "Les traduccions tenen en compte el gènere" a sobre de les dues traduccions.

Fer servir els idiomes i les longituds disponibles

En diversos idiomes, en traduir paraules soltes podeu obtenir traduccions que tenen en compte el gènere. En alguns idiomes, també podeu obtenir traduccions que tenen en compte el gènere en traduir frases curtes i oracions en què es menciona una persona de manera neutra.

Aviat les traduccions que tenen en compte el gènere estaran disponibles en més idiomes.

Entendre l'ordre de les traduccions que tenen en compte el gènere

Les traduccions que tenen en compte el gènere es mostren en ordre alfabètic per etiqueta de gènere. Per exemple, en català "femení" es mostra alfabèticament abans que "masculí".

Als idiomes que no tenen alfabet, les traduccions que tenen en compte el gènere es mostren en l'ordre d'indexació estàndard de l'idioma per etiqueta de gènere.

Falta contingut

Si veieu el missatge "Les traduccions que tenen en compte el gènere estan limitades", pot ser que només hi hagi una traducció per gènere on hi hagi més d'una traducció disponible per a diversos gèneres.

Alguns continguts són de gènere neutre o ambigu. Per exemple, alguns substantius no tenen marca de gènere al contingut original, però sí en tenen en l'idioma traduït. El missatge que avisa que es té en compte el gènere en la traducció us indica que pot haver-hi més d'una traducció correcta.

Resoldre problemes de les traduccions que tenen en compte el gènere