Transkriber i Google Oversetter

Med Oversetter-appen kan du oversette nesten i sanntid mens noen snakker et annet språk. Du kan for eksempel oversette forelesninger eller taler.

Du kan konvertere tale til tekst på disse språkene. Vi legger til nye språk stadig vekk.

• Engelsk
  • Kinesisk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Portugisisk
  • Russisk
  • Spansk
  • Thai

Lytt til og transkriber tale

Du kan bruke Pixel Buds til å få oversettelser i sanntid.

Viktig: Før du kan bruke denne funksjonen, må du slå på mikrofontillatelser for Google Oversetter i innstillingene på enheten din. Hvis du ikke ser oversatt tekst, bør du slå av «Vis originalteksten».

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Trykk på Transkriber Transkriber.
  3. Øverst til venstre velger du språket som snakkes.
  4. Øverst til høyre velger du språket du vil oversette til. Telefonen din begynner automatisk å oversette det som blir sagt.
    • For å bytte mellom talespråket og språket du oversetter til, trykk på Innstillinger Innstillinger i verktøyraden i nærheten av mikrofonikonet.
  5. Slik stopper eller avslutter du oversettingen:
    • Stopp: Trykk på det blå mikrofonikonet Blå mikrofon. Ikonet skifter farge til hvitt Hvit mikrofon.
    • Avslutt: Trykk på Tilbake Tilbake.
Tips: For å bytte skriftstørrelse, trykk på Innstillinger Innstillinger i verktøyraden i nærheten av mikrofonikonet.

Lagre transkripsjonen

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Trykk på Lagre transkripsjon Legg til i uttrykkslisten øverst til høyre.
    • Hvis du vil endre navnet på transkripsjonen, kan du fjerne standardnavnet og skrive inn et nytt.
  3. Trykk på Lagre.

Finn lagrede transkripsjoner

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og så Lagrede transkripsjoner.

Velg, kopiér og del transkripsjoner

• Slik velger du tekst: Trykk og hold på teksten, og dra fingeren over alt du vil markere.
  • Slik velger du all teksten i transkripsjonen: Trykk på Velg alt.
  • Slik kopierer du den valgte teksten til utklippstavlen på Android: Trykk på Kopiér.
  • Slik deler du tekst med andre Android-apper: Trykk på Del.