Ladda ned och använda Google Översätt

Med Google Översätt-appen kan du översätta text, handskrift, foton och tal på över 100 språk. Du kan även använda Översätt på webben.

Kom igång genom att ladda ned Google Översätt-appen.

Enheten måste uppfylla kraven nedan för att du ska kunna översätta bilder med kameran på de språk som stöds:

• iPhone 4S eller senare
  • iOS 11 eller senare

Tips! Du kan använda mörkt läge i Översätt-appen, men du kan inte justera mörkt läge direkt från appen.

Använda Google Översätt på webben

Om du vill använda Google Översätt på webben besöker du Google Översätt.