Google Translate downloaden en gebruiken

Met de Google Translate-app kun je (handgeschreven) tekst, foto's en spraak vertalen in meer dan honderd talen. Je kunt Translate ook op het web gebruiken.

Download de Google Translate-app om aan de slag te gaan.

Als je afbeeldingen met je camera wilt vertalen in alle ondersteunde talen, moet je apparaat voldoen aan deze vereisten:

• iPhone 4s en hoger
  • iOS-versie 11 en hoger

Tip: Je kunt de donkere modus gebruiken in de Translate-app, maar je kunt de donkere modus niet rechtstreeks vanuit de app aanpassen.

Google Translate gebruiken op het internet

Ga naar Google Translate om Google Translate op het internet te gebruiken.