Google Kääntäjän lataaminen ja käyttö

Voit kääntää käsin tai koneella kirjoitettua tekstiä, kuvia ja puhetta yli 100 kielestä Google Kääntäjä ‑sovelluksella. Voit myös käyttää Google Kääntäjää verkossa.

Aloita lataamalla Google Kääntäjä ‑sovellus.

Jotta voit käyttää kamerakäännöksiä kaikilla tuetuilla kielillä, laitteesi on täytettävä seuraavat vähimmäisvaatimukset:

• iPhone 4S tai uudempi
  • iOS-versio 11 tai uudempi

Vinkki: Voit käyttää tummaa tilaa Kääntäjä-sovelluksessa, mutta et voi säätää tumman tilan asetuksia suoraan sovelluksesta.

Google Kääntäjän käyttäminen verkossa

Jos haluat käyttää Google Kääntäjää verkossa, avaa Google Kääntäjä.