Tekst in andere apps vertalen

U kunt tekst in andere apps vertalen met de Google Translate-app. Ga hiervoor als volgt te werk:

Wanneer 'Tik om te vertalen' is ingeschakeld, kunt u tekst kopiëren vanuit een app op uw Android-apparaat en deze tekst met één tik vertalen naar een andere taal.

Opmerking: De tekst wordt pas ter vertaling naar Google verzonden nadat u op het Google Translate-pictogram heeft getikt. Als u niet op het pictogram tikt, wordt de tekst niet verzonden.

'Tik om te vertalen' gebruiken

1. In een app met tekst die u kunt kopiëren, selecteert en kopieert u de tekst die u wilt vertalen.
  2. Tik op Vertalen Translate-app. De gekopieerde tekst wordt naar Google verzonden en direct vertaald.

'Tik om te vertalen' inschakelen

1. Open de Translate-app Translate-app.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik op Tik om te vertalen.
  4. Verwijder het vinkje bij 'Tik om te vertalen' inschakelen.