Tekstin kääntäminen muissa sovelluksissa

Voit kääntää tekstiä muissa sovelluksissa Google Kääntäjä ‑sovelluksen avulla.

Käännä napauttamalla ‐ominaisuudella voit kopioida sovelluksen tekstiä ja kääntää sen toiselle kielelle. Kopioimasi teksti lähetetään Googlelle käännettäväksi vasta, kun napautat Google Kääntäjä Kääntäjä-sovellus.

Tärkeää: Käännä napauttamalla toimii tekstillä, mutta ei kuvilla.

Käännä napauttamalla ‑ominaisuuden laittaminen päälle tai pois päältä

1. Avaa Google Kääntäjä ‑sovellus Kääntäjä-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Valikko ja sitten Asetukset Settings.
  3. Valitse Käännä napauttamalla ja sitten Ota käyttöön.
    • Android 10 ja uudemmat: Valitse Liitä .
    • Pixel 6 ja uudemmat: Jos haluat käännöksiä nopeasti, voit laittaa Näytä kelluva kuvake ‑asetuksen päälle.

Vinkki: Kun käytät Käännä napauttamalla ‑ominaisuutta ensimmäistä kertaa, saatat nähdä ponnahdusikkunan, jossa lukee Näytä sovellusten päällä. Voit jatkaa valitsemalla Salli.

Käännä napauttamalla ‑ominaisuuden käyttö

Käännä napauttamalla ‐ominaisuudella voit kääntää sovellusten tekstiä ilman Google Kääntäjä ‐sovelluksen avaamista.

1. Avaa sovellus, jonka tekstiä voit kopioida.
  2. Korosta käännettävä teksti ja sitten Kopioi.
  3. Valitse nykyiseltä näytöltä Google Kääntäjä Kääntäjä-sovellus.
  4. Valitse haluamasi kieli.

Vinkki: Voit ohittaa Käännä napauttamalla ‑kuplan painamalla sitä pitkään ja vetämällä sen näytön alareunaan. Sinun on ehkä päivitettävä sovellus uusimpaan versioon.