Tekst in andere apps vertalen

Je kunt tekst in andere apps vertalen met de Google Translate-app.

Wanneer 3D Touch is ingeschakeld voor uw iPhone, kunt u tekst vanuit elke app kopiëren en deze vanuit uw startscherm naar een andere taal vertalen. Meer informatie over het inschakelen van 3D Touch.

1. Kopieer op uw iPhone de tekst die u wilt vertalen.
  2. Ga naar uw startscherm.
  3. Tik op de Google Translate-app Translate-app en houd deze stevig vast.
  4. Veeg met uw vinger over Plakken en vertalen → [Taal] en laat los.